torstai 7. toukokuuta 2009

Neljännesvuosi

Seuraava hoito, mikä se sitten onkaan, menee syksyyn. Poliklinikallemme ei enää pääse toukokuuksi, koska ei ole aikoja. Kesä-, heinä- ja elokuun paikka onkin kokonaan kiinni. Se on neljännesvuosi. Mielestäni ihan helvetin pitkä aika. Pitempi kuin kesälomani.

Neljännesvuoden jälkeen onkin kahden vuoden yritysaika jo ihan oven takana. Tuskin syyskuussa vielä mitään tapahtuu, joten kaksi kynttilää syttyy lapsettomuuskakkuun mitä suuremmalla todennäköisyydellä ennen kuin seuraavan kerran pääsen edes mahanahkaani piikittämään ja epätoivon hetkellä munarakkuloiden kasvua rukoilemaan. 

Eilen vielä ajattelin, että voisin lopettaa tämän jatkuvan räytymisen ja jokapäiväisen parkumisen. Keskittyä elämään.
Ehkä joudun kuitenkin sulattelemaan vielä asiaa ja aloitan uuden elämän vasta sitten, kun suren ensin lauantaina luvan kanssa. Saatan ostaa taas lohdutukseksi jäätelön ja shoppailla, kuten viime vuonnakin. Jos selviän äitienpäivästäkin, voisin uudelleen harkita alkamista kiltiksi ihmiseksi.

Rölli - Räytymispäivä 

Tänään on päivä harmaa
Päivä räytymisen
Se tarkoittaa, että silloin
Minä olen murheellinen 

Hyvin minä olen taas hoidellut
Kaikki tuhmat työt
Mut raskaaksi käy tämä tällainen
Kun kiukuttelee yöt 

kertosäe:
Oishan se kiva, jos mulla                                                                  
Myös joku kaveri ois
Mut aina yksin täytyy mun olla
Ei kukaan tuhmasta välittää vois...
(kuva, joka ei mitenkään sovi tämän kirjoituksen sanomaan: Yle)

3 kommenttia:

Sydänjää kirjoitti...

Samassa veneessä, kaksi vuotta tulee täyteen ennenkuin alkaa tapahtua. Tosi kurja homma! Onko teillä tiedossa, mitä yritetään seuraavaksi?

Lumituuli kirjoitti...

Kyllähän tuo aika pitkältä tuntuu, mutta onneksi on kesä ja kärpäset, niin ehkä se aika menee paremmin, kun on paljon hommaa mitä voi kesäisin tehdä. Tiedän, ei paljon lohduta, mutta itse yritän lohduttautua sillä, että jos nyt ei kesän aikana tärppää, niin onpahan mulla lämpö ja aurinko, jotka saavat aikaa kulumaan. Syksy onkin sitten asia erikseen.

Oikein paljon tsemppiä ja jaksamista odotukseen!

nuuti kirjoitti...

Kiitos kommenteista, Sydänjää ja Lumituuli!

Seuraavaksi kai IUI, mutta siitä tullaan keskustelemaan. Tosin sitten luultavasti taas joutuu jonottamaan ties kuinka kauan, jos IVF onkin seuraava askel, ja yhtäkkiä onkin tämäkin vuosi mennyt ja odotankin vaikka ensi kevättä... No, askel kerrallaan. Jos vaikka odottaisi lomaa ihan ensimmäiseksi :)