tiistai 19. toukokuuta 2009

Päänsärky

En ymmärrä, mistä yhden vuoden ja kahdeksan kuukauden yrittämisen jälkeen olen keksinyt, että juuri tässä kierrossa voisin tulla raskaaksi. Nyt on täysin luomukierto, joten mahdollisuudet ovat pienet. Silti, jostakin pettymyksen ja järjen takaa, heräilee taas pieni toivo, joka yrittää kuukausi toisensa jälkeen pysyä hengissä en-minä-edes-uskonut-olevani-raskaana -asenteen sivussa.

Koska kierto on puolivälissä ja koska voisin kohta olla raskaana, kärsin mieluummin kauheasta päänsärystä kuin otan buranan, joka jonkin erittäin luotettavan lähteen ja vielä luotettavamman muistini mukaan voi vaikuttaa raskauden alkamiseen, tai siis siihen, että raskaus ei alakaan.

JUMP. JUMP. JUMP.

Päässä jyskyttää viidettä tuntia.
Jos menisin nukkumaan, päänsärkyä ei ehkä olisi enää aamulla.
Tai ehkä luovutan.
Kävelen lääkekaapille ja nielaisen yhden tabletin, joka toivottavasti pelastaa loppuillan.
Kai muuten ne buranan popsijatkin saavat lapsia?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ota Panadol, se on turvallinen raskauden aikanakin.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän se yksi burana ole sallittua. :) Kyllähän ne huumehörhöt, alkoholistit ja tupakoitsijat saavat lapsia alulle enemmän kuin laki sallii.

Veera kirjoitti...

Panadolia minäkin oon käyttäny yritysaikana, mutta en usko että yhdestä Buranasta ois kovin paljo haittaa.

Mullahan tuossa plussakierrossa oli ihan järkyttävän vahva tunne siitä, että tärppää. Joskus sen vaan tietää. (Oli mulla toki sillon yrityksen alkuvaiheissa ollu niitä uskoja raskautumiseen, mutta ei enää viime aikoina. Siks se olikin niin outoa, enkä siihen tunteeseen uskonutkaan.)

Tsemppiä!

nuuti kirjoitti...

Hmm. Tiedän juu tän panadol-jutun, ja ihan senkin, että yksi burana ei ole vaaraksi, vaikka sattuisikin olemaan nyt raskaana, mitä siis en edes ole, eikä sitä voisi tässä kierron vaiheessa vielä kai todeta. Tarkoituksena oli vain pohtia tätä järjetöntä tunnetta, että voisin olla kohta raskaana, ja se voisin-tunne häviää, jos syön turhaa buranaa, joka jonkin hataran muistikuvan ja hömppälehden artikkelin mukaan voi vaikuttaa ovulaatioon, tai siis siihen, että sitä ei tule.

Lyhyesti siis: en kuvittele olevai raskaana nyt. Toivoisin, että voisin toivoa sitä, mutta valitettavasti en oikeastiusko, että tässä kierrossa on mitään luomuna tapahtunut, söin buranaa tai en ;)