sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Testin testaaminen

Jokunen aika sitten päätin ennakoida tulevaa aikaa ja tilata kaappiin raskaustestejä, kun edellinen varasto pääsi loppumaan. Samalla tuli ostettua ovulaatiotestejä, vaikka niistä pyhästi ajattelinkin pysyä erossa. No sanani syön ja niin edelleen.

Tässäkin testaamisessa olen vielä amatööri-tasoa, sillä käytin tikuista vain kaksi, joihin tuli hyvin haalea, lähes olematon viiva, joka siis tulkitaan negatiivisesti. Kolmantena testauspäivänä unohdin asian, ja sitten se vain jäi. Jokseenkin hämäävää on yrittää ajoittaa testaaaminen oikein, kun ohjeiden mukaan aamu ei ole hyvä, päivällä töissä en todellakaan ala leikkimään tikuilla, ja sitten illalla kotiin tullessa olen jo unohtanut asian ja niin potentiaalinen testaamisaines onkin jo menetetty. Toinen hämäävä seikka ajoituksen lisäksi on ohjeissa oleva lämpötilasuositus. Siis häh, pitäisikö wc oikeasti muuntaa joksikin testaamislaboratorioksi, jossa virtsa haalenisi kupissa optimaalisen lämpöiseksi? Miehellä varmaan silmät pyörähtäisi päästä, jos huutelisin hänelle, että "mulla on testi kesken, varo jos meet vessaan!" 

Ehkä yritän seuraavassa kierrossa enemmän vakavissaan toteuttaa mahdollista laborantin sivu-uraani, kun tässä kierrossa se meni lähinnä hämmentymisen puolelle.

Ei kommentteja: