perjantai 18. huhtikuuta 2008

Negatiivinen

Nyt on ne hetket kuukautiskierrrosta, kun viikonlopun lähestyessä on aika tehdä raskaustesti kuin varmistuksena, että on ihan sallittua tämän projektin osalta osallistua viinipullo(je)n tyhjennykseen juhlissa. 

Tässä siis faktat: kp 34, yksi viiva=negatiivinen. En usko, että omalla ajattelullani saisin hypnotisoitua vartaloni toimimaan siten, että kuukautiset siirtyvät, vaan sen täytyy johtua siitä, että tämä homma ei vain toimi. Lääkärin mielestä kaikki on kunnossa, ja vuosi on edelleenkin normaali aika odotella raskautumista. Kieltämättä on helpottavaa nähdä kuva munasarjoista ja kuulla, että normaalilta näyttää, mutta ehkä suurimpana ongelmana koenkin kalenteri-ihmisenä sen, että kierto voi olla 20-100 päivää ja ilmeisesti mitä vain siltä väliltä, ellen siis syö Terolut-pillereitä, jolloin voi aavistella kuukautisten ajankohtaa. 

Kauankohan tässä taas pitää odotella kuukautisia/seuraavaa negatiivista raskaustestiä/Terolut-pillereiden aloitusta/hermoromahdusta/että joudun taas menemään lääkäriin/että lääkärikin olisi sitä mieltä, että epäsäännöllisestä kierrosta on haittaa, jos toivoo raskautta?

Ei kommentteja: