tiistai 8. helmikuuta 2011

Shoppailurajoitin

Epäilen, että vaunuihin on asennettu shoppailurajoitin*. Tyyppi, jonka niin pitäisi kaikkien vuorokauden rytmien ja kellonaikojen mukaan olla hiljaa ja unten mailla, sinnitteleekin hereillä koko kävelymatkan keskustaan, ja kaupassakin kuuluu sellaista uni-ininää, että joku vieras täti päättää valaista vaunujen työntäjää, että pikkuisella on varmasti kuuma. Kun sitten päättää luovuttaa** ja on kävellyt juuri välittömän keskusta-alueen ulkopuolelle, ininä lakkaa ja kuuluu vain uninen huokaus.

Tämän täytyy olla jokin miesten salaliitto.

*ihan kuin edes usein shoppailisin, ainakaan itselleni mitään, ihan vähän vain olisin halunnut ostaa kirjoja.
**teki mieli sanoa tädille, että tällaista ininää vaunuista on kuulunut viimeiset kaksi kilometriä, että se ei suoranaisesti liity siihen, että juuri nyt olemme hetken sisätiloissa, ja että en kiduta lastani tällä tavoin edes joka viikko, ja että kyllä sillä ihan hyvin on asiat tuolla vaunuissa, mutta se ei vain nukahda, koska on jo yliväsynyt.
En sitten kuitenkaan jaksanut, lähdin pois.

3 kommenttia:

Unikas kirjoitti...

Mulla ei ole lasta, mutta voisin kuvitella, että tuollaiset kommentoijat saavat multa aika kipakan kommentin. Ärsyttää jo ihan sun puolesta.

Taika kirjoitti...

Kaikki noita kommentoivia tätejä pitäisi saada luvalla vetäistä lättyyn ;D Tai oikeastaan kaikkia muitakin, jotka kurkkii toisten vaunuihin.

Esimerkki 1. Olin juuri saanut pojan nukahtamaan vaunulenkin päätteeksi, kun alaovella vastaan tuli naapurin täti. Hyvin kovaan ääneen täti kailottaa, että "ai jai, kukas se siellä onkaan?" ja kurkkii vaunuihin. "Jaahas, täällä ollaankin hereillä!" Joo, nyt ollaan. Että kiitos ja näkemiin.

nuuti kirjoitti...

Joo, en jaksanut suoranaisesti ärsyyntyä, tuli vain hetkellisesti olo, että nyt kaikki katsovat kun "tämä huono äiti retuuttaa lastansa kaupoissa ja se paahtuu vaunuihin eikä reppana voi edes nukkua tämän takia", joten suunnistin pian kassan kautta ulos - ja kuuntelin samaa ininää vielä tovin. Siksi olenkin varma, että isi on lahjonut poikansa vikisemään kaupoissa nyt ainakin, ettei siellä liikoja vietettäisi aikaa ja tuhlailtaisi rahaa. ;)

Varmasti myöhemmin tulee vielä paljon tilanteita esim. uhmaikäisen kanssa, kun yrittää olla ajattelematta, mitä muut ajattelevat ja sanovat, joten niitä haasteita vain odotellessa... :)