torstai 9. syyskuuta 2010

Tunnustus


Ilokseni huomasin Sydänjään ja Anniinan blogeista saaneeni tunnustuksen, kiitos siitä! Jaan tunnustuksen siis eteenpäin ja kerron seitsemän asiaa itsestäni.

Blogeja, joille tunnustuksen haluan antaa: 
1. Aikuistumassa-blogin Milla-Emeliina, jonka ajatuksia työelämästä ja elämästä on mielenkiintoista lukea 
2. Pienen prinsessansa juuri saanut Haikaranpelätin, onnea vielä! 
3. Sympaattinen Helmeni 
4. Lapsellisten arjesta hauskasti kirjoittava Salamatkustajan syntymä 
5. Ajatuksia herättävä Taivaanpii

Seitsemän asiaa itsestäni:
1.  Vanhat lukijat muistavatkin varmaan, että pidän syksystä. Vesisadekin on ihan kiva, etenkin kun sitä katselee ikkunan takaa eikä tarvitse mennä minnekään.
2.  En juo kahvia.
3.  Vauvallamme on jo nimi, mutta jonkinlaista anonymiteettia säilyttääkseni jätän sen kertomatta täällä. Kenties keksin myöhemmin jonkin bloginimen pikku herralle. 
4.  Unelmani on asua ulkomailla pitemmän aikaa. 
5.  Lapsemme nähtyään pojan isoisomummo sanoi, että nyt hän on saanut elämältä kaiken, ja enemmänkin, ja minä nieleskelin kyyneliä katsoessani noita niin paljon nähneitä silmiä. Vuodatan kyyneliä melko usein, milloin mistäkin, onnestakin.  
6. Olen menettänyt ystävän lapsettomuusaikana, enkä ehkä koskaan saa häntä takaisin, ainakaan kuin ennen. 
7. Kaipaan raskausaikaa paljon. Ehkä juuri siksi, että se oli niin toivottua, ainutlaatuista. Jos olen joskus vielä raskaana, se ei olisi kuitenkaan sama kuin tämä ensimmäinen raskaus.

3 kommenttia:

Anniina ★ kirjoitti...

Olepa hyvä vaan, olet palkintosi enemmän kuin ansainnut!

Tuo ihana isoisomummon kommentti kirvoitti kyyneleet silmiin täälläkin ♥ Sukupolvien kohtaamisessa on aina jotain erityisen herkistävää ja liikuttavaa. On tosi hienoa että isoisomummo sai nähdä lapsenne!

nuuti kirjoitti...

Minustakin ryppyisissä käsissä on niin paljon kaunista. Ja niin on vauvan käsissäkin. Joten onhan se ihanaa, kun nuo kädet kohtaavat.

Anonyymi kirjoitti...

Suuret kiitokset :) :) Tosi kiva ylläri :)

t. x-Haikaranpelätin