keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Luontodokumentti

Millainen on paratiisikolibrin soidintanssi? Entä kuinka vaivatta partakorppikotkat liitelevät saalista etsiessään? Lintujen maailmassa on myös erikoisia pesänrakentajia ja höyhenillään koreilijoita.
(lainaus: Avara luonto, osa 5/10 Linnut)

Raskaus on edennyt lähes puoliväliin. Vaivoina ovat olleet yllättävä, mutta myös nopeasti loppunut verenvuoto sekä raju vatsatauti, mutta onneksi vastapainona ihana kasvava vatsa, viikko sitten tuntuneet ensimmäiset liikkeet, miehen onnellinen ilme liikkeen tuntiessaan ja yhteinen onnellisuuden ja kiitollisuuden tunne tästä raskaudesta.

Mies odottaa vauvaa kovasti. Hän on myös kovin helpottunut siitä, että olemme tässä ja nyt, näin onnekkaita. Edes ystävien pakokauhuiset ilmeet ja kyselyt (eikö edes ihan vähän tule paniikki  perheenlisäyksen takia) eivät saa häntä puhumaan tästä onnestamme kuin se olisi kepeästi ja vallan huolimattomasti aikaansaatu asia, sellainen, että vähintääkin pitäisi harkita maastamuuttoa Karibialle, olla kauhusta kalpea ja lähes tuntea pallo jalassaan. Sitä vastoin mies seuraa innokkaana minussa tapahtuvia muutoksia, on ylpeä.

Ylpeyttä äänessään hän myös totesi yksi ilta sohvalla makoillessamme minun olevan kuin oma luontodokumentti.
On tämä niin ihmeellistä.

5 kommenttia:

Mafalda kirjoitti...

*Sniif* olen onnellinen teidän puolesta..

Elina kirjoitti...

Onnea ensimmäisistä liikkeistä! <3

Uh, inhottava tuo oksennustauti, muistan miten kamalaa se olikaan raskaana. :( Mulla oli joskus rv 30 oksennustauti. Ihan KAMALAA.

Hih. Raskaana oleva on vähän kuin luontodokumetti. :D

Vauvatilaus kirjoitti...

Onnittelut liikkeistä! Ja muutenkin kaikesta hyvästä elämässänne...

Tuulinen kirjoitti...

Hui, puolessa välissä jo! Mahtavaa :-). Kiva, kun käyt välillä päivittämässä kuulumisia.

Sydänjää kirjoitti...

Hyvä, että kaikki on hyvin :)