lauantai 3. lokakuuta 2009

Aito, luonteikas ja jännittävä

Syysloma tulossa eikä vielä matkaa varattuna? 
Älä huoli, äkkilähtöjä löytyy vielä!
Mitä jos et tällä kertaa menisi merta edemmäs kalaan, vaan suuntaisit kulkusi aitoon klinikkaympäristöön? Lyhyt matka, joten ei aikaerorasitusta!

Tarjolla kuitenkin rutkasti vaihtelua arkeen, ja mikä olisikaan parempi tapa irtautua loman ajaksi töistä kuin kallistaa selkänsä mukavaa tuolia vasten ja lepuuttaa jalkoja telineillä?
Täällä ihminen on oppinut elämään voimakasta luontoa kunnioittaen, ja hyvät palvelut ovat tehneet kohteesta vuosien saatossa lapsettoman suosikin. Jännitys, piikit ja piinapäivät tarjoavat oivallisia elämyksiä jokaiselle. Huoneen valkoiset seinät ja kliinisyys vievät takuuvarmasti ajatukset toisille planeetoille, tieteiselokuvien maailmaan. Paikalliset puhuvat kanssasi samaa kieltä ja ovat ystävällisiä ja palvelualttiita luoden puitteita Täydelliselle Lomalle.
Sympaattinen ja viehättävä pikkupaikka, jossa on pariskunnan molemmille osapuolille sopivaa aktiviteettia. Hoitojen kirjosta voit valita itsellesi ja kukkarollesi sopivimman.
Ilmapiiri on kiireetön ja saa mielikuvituksen laukkaamaan.  

Klinikassa on luonnetta!

Plussat ja miinukset:
+ hyvät puitteet onnistuneelle lomalle
+ moderni
+ ihmeellisten luonnonilmiöiden ja mielenkiintoisten luonnonnähtävyyksien kohde
+ kohteeseen lyhyt matka, yöpaikat kävelyetäisyyden päässä
+ sopii hyvin wanna-be-lapsiperheille
+ rauhallinen kohde

- sää epävakaista läpi vuoden
- tuulet usein voimakkaita
- rauhallinen kohde

Valmismatkaehtojen mukaan emme voi kuitenkaan taata, että pääsisit perille asti. Epäonnistuneesta lomasta ei voi valittaa koskaan eikä mihinkään. 

Hinta: ihanan kallista.

Varaa matkasi nyt!
Mitään ennakkovaraajan etua ei tunneta. Meillä ei myöskään mitään bonuksia tai plussapisteitä keräillä, mutta Kela-kortilla voit saada matkalla tarvittavaan lääkitykseen jopa 42% korvauksen suoraan. Varsinaisen matkan palveluista voit myöhemmin anoa samaiselta laitokselta matka-avustusta, jota myönnetään salainen määrä laitoksen hyväksymistä taksoista. Yleisimmät luottokortit käyvät.
----------------------------------------------------
Niin. Että kuka hullu yrittäisi vielä varata samaa matkaa neljännen kerran, jos on jäänyt lähtöselvitykseen jo kolme kertaa?
Me.
Lomaa jo odotellessa, passit valmiina.

(Lainaukset: enkä olisi minnekään Kanarialle oikeasti enkä ikinä halunnutkaan)

9 kommenttia:

takussa kirjoitti...

En mäkään mihinkään Toscanaan tai Sisiliaan oikeasti halua. En edes Tukholmaan. Kyllä Helsingin keskustassa riittää nähtävää!

Tytti.. kirjoitti...

Repesin, meillä on ihan sama loma tiedossa :) Kyllä on ihanaa, me käydään lomalla aina samassa paikassa, vaikka joskus olen ihmetellyt niitä ihmisiä.

Tsemppiä!

Sydänjää kirjoitti...

Ihanata ihanata! Mikäpä onkaan leppoisampaa kuin lepuutella jalkojaan klinikan telineessä. Siihen halogeenivalon alle saattaisi vaikka uinahtaa!

Mafalda kirjoitti...

Mulla ei oo lomaa eikä rahaa, joten jää matka tekemättä.. Mutta mukavaa matkaa teille, kaikesta huolimatta :)

Lumituuli kirjoitti...

*REps*
Oikein ihanaa lomaa teille, ja toivon todella, että nyt tämä loma vihdoin ja viimein onnistuisi juuri niin täydellisesti kuin toivoisitte! JA mikä parasta, onnistumisen jälkeen ei tarvis vähään aikaan lomaa varata ainakaan ko. kohteeseen ;)

Eileithyia kirjoitti...

Tämä lomamainos on ihan ehdottomasti oivaltavinta tekstiä lapsettomuudesta, jota olen koskaan lukenut, jos nyt moisen arvottamisen sallit. :) Samanmoiselle syyslomamatkalle olen lähdössä ihan pian itsekin, ja tekstisi kiteyttää loistavasti niitä katkeransuloisia tunnelmia, joita klinikkalomailun suunnittelu ja itse loma aina minussakin herättävät. Toisinaan tuntuu siltä, että lähtöselvitysaulan erikoiskahvi-, karkki- ja keksitarjoilujen takana piileksii rotta.

Tsemppiä lomailuun!

Anonyymi kirjoitti...

Me käytiin kesän lopulla vastaavalla lomalla ja kokeiltiin uutta lomapakettia, sellaista oikein kallista luksusjuttua ;) Ja kyllä, oli niin rentouttavaa, että nukahdin - kiitos hyvien koktailien - siihen valkoiselle pöydälle! Taito sekin...Tällä hetkellä onneksi näyttää siltä, että seuraavaa lomaa vastaavassa paikassa ei tarvita :)

t. matkalainen täälläkin

nuuti kirjoitti...

Mieheni huomautti apteekin kuittia katsoessaan, että Kelan kortti on kyllä loistokas bonuskortti, joten muutin sen tähän tekstiin - miten saatoinkaan unohtaa? Anna anteeksi, Kela, ja maksathan myös jatkossa osan näistä matkakuluistani? Tokihan toivomme, että minun ei tarvitse Teille enää lähetellä rahankerjuukirjeitä, se olisi Meidän Yhteinen Etumme.

takussa,
Jeah, kotimaan matkailu kunniaan!

Tytti,
Minäkin olen ihmetellyt tyyppejä, jotka viidettätoista kertaa menevät Kanarialle vääntämään mahan täyteen suomalaisia lihapullia ja vyölaukku heiluen jaksavat tingata torilla ja kilistää maljaa possujuhlilla. Tuliaiseksi sitten rapurusketus ja t-paita paikan logolla.
Tsemppiä sullekin! :)

Sydänjää,
Onnea sullekin, ja kaikkea hyvää ja rentouttavaa jännittävälle matkallesi!

Mafalda,
Juu ei tässä euroja kannata laskea, vaikka mekin ollaan vielä tällaisia halpamatkailijoita. Ryanairilla lennetään ja silleen.

Lumituuli,
Kiitos, minäkin toivon niin kovin, että ensi loma sujuisi jossain muualla ;)

Eileithyia,
Oi kiitos :) Onnea teillekin matkaan!

matkalainen täälläkin,
Paljon, paljon onnea! :) Mikä olikaan matkanne salaisuus, se kuuluisa koktaili? ;)

Anna kirjoitti...

Aivan loistava kirjoitus!!! :D
En ole itse tajunnutkaan tuota puolta asiasta. Ihan lomakuumehan tässä nousee...
Olet Nuuti helmi :) *halaa*