lauantai 12. heinäkuuta 2008

Kallonkutistaja

Näin unta, että olin kallonkutistajalla yhdessä ystäväni kanssa (kyllä, unessa käytettiin juuri tuota termiä). Unessa ruodittiin muun muassa ystävyyttämme, ja kun lääkäri kysyi, olemmeko molemmat raskaana, ystäväni vastasi omasta puolestaan kyllä, ja minä sanoin, että "kirjoita siihen, että lapseton. Me olemme lapsettomia." Tämä aiheutti ystävässäni hillittömän itkureaktion, johon taisin mennä mukaan, kunnes heräsin.

Kesän aikana on pari kertaa ollut lähellä, että avautuisin vauvahaaveista äidille tai juuri tälle unessa olleelle ystävälle, ehkäpä siksi näin aiheesta untakin. Tai sitten alitajuntani käsittelee jo yhtä mahdollista uutta syksyistä titteliäni (nuuti, lapseton) ja etenkin siihen liittyviä faktoja. En kuitenkaan millään jaksaisi ja ehtisi nyt surra sitä etukäteen, joten toivoisin, että myöskään uni-tv ei enää lähettäisi aiheesta öisiä ohjelmia.

Kallonkutistaja-unessa lääkäri päätyi muuten toteamaan ennen raskauskysymyksiään, että minulla on kaikki asiat vallan mainiosti eikä hän löydä elämästäni mitään vikaa. Tällä hetkellä tuntuu, että hän oli siinä varmasti oikeassa.

Ei kommentteja: