maanantai 9. maaliskuuta 2009

Lapsettomuussohva

Viime syksynä, niihin aikoihin, kun yrityksen vuosipäivä tuli eteen, ostimme uuden sohvan. Se on valkoinen, ja se on kangassohva. Jos olisin tullut vuoden sisällä raskaaksi, emme varmaan ikinä olisi ostaneet sellaista sohvaa. Sohvassa näkyisi sekunnin murto-osassa ja mahdollisesti ikuisesti kaikenlaiset eritteet, joita pienestä vauvasta tai lapsesta mahdollisesti syöksyisi ulos eri ruumiinaukoista äkkiarvaamatta. Leikki-ikäisen tahmaisten sormien aiheuttamaa sohvakatastrofia ei varmaan tarvitse edes mainita.

Jotenkin vain, jossakin kummallisessa mielentilassa, päädyimme kuitenkin kantamaan kotiimme valkoisen sohvan, vaikka olemmekin wanna-be-lapsiperheellisiä, ja tahtoisimme kovasti, enemmän kuin mitään muuta, sohvansotkijasormet kotiimme.

No, onneksi ei ole lapsia, meille voidaan kommentoida sohvasta.
Eikä koiraa, saatetaan lisätä.

Meillä onkin lapsettomuussohva.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin on varsinainen Dinkku*-kämppä, jota lapselliset ystävämme katsovat nenänvartta pitkin, kommentoiden "meidän ei ole järkeä ostaa uutta keittiönpöytää, kun se on heti naarmuilla ja pilalla".

Huoh, antaisinpa mitä vaan, että joku pieni ihminen tulisi pilaamaan meidän keittiönpöydän ja laittaisi sisustuksen uuteen uskoon..

(dinkku on suomenkielinen lempinimi englanninkieliselle lyhenteelle DINK, double income no kids)

nuuti kirjoitti...

Me ei varsinaisesti vielä kuuluta tuohon DINK-kategoriaan, mutta siirtymävaiheessa sinne menossa kuitenkin, kun mieskin valmistuu.

Meillä ei ole mitenkään erityisen lapsiystävällinen koti, mutta mielelläni tosiaan muuntaisin sen sellaiseksi. Oi, niin miellläni.

Sitä odotellessa siis. Ehkä lähdenkin tästä ajankuluksi surffailemaan sisustusjuttuja, mitä ihanaa, valkoista ja kallista seuraavaksi voisin ostaa ;)

aadis kirjoitti...

Heippa ekaa kertaa!
Eksyin jostain blogiisi ja nyt on kyl ihan pakko kommentoida!! Meidän omaa historiaa voit käydä lukemassa omasta blogistani. Kirjoittaminen on ollut jäissä jo varmaan puolisen vuotta mutta muutosta se aika ei ole tilanteeseemme tehnyt!

Mutta sitten sinuun! Voi luoja miten osuvasti sä kirjoitat!! Mua alko niin naurattamaan toi lapsettomuussohva ;D Meillä on myös kaikkien lapsiperheiden kammoksuma lapsettomien koti! Sisustustavaroita käden ulottuvilla, kauniita huonekaluja, helposti rikkuvia tavaroita jne.

Kuinka monta kertaa me ollaankaan saatu kuulla noi samat asiat, "ei me vaan voida tollasta ostaa", "voi kun teillä on kaunis koti, se on nii hyvä kun ei oo lapsia" jne.jne.

RAIVOSTUTTAVAA!! En mäkään mene kenenkään lapsellisen kotiin; "Onpas teillä täällä rumaa!" tai " Teillä kyl just niin näkee et teil on lapsia kun teil on aina kaikki paikat ihan paskasena!"

No joo, hieman taas tais pompsahtaa hissi ylimpään kerrokseen... Mut joo, meillä myös, todellakin, enemmän kun mitään muuta me toivotaan, että kuin ihmeen kaupalla, viel jonain päivänä meidänkin kotona kulkisi se pieni tahmatassu jonka ansioista sisustushulluus sais jäädä...."

Voimia ja jaksamista hurjasti teille!!

Mikaela kirjoitti...

Löysin äsken blogisi ja en voi muuta kun yhtyä aadiksen kommentiin...ai niin osuvasti kirjoitat. Ja mekin ostettiin valkoinen (vaalea beige) sohva ja mekin sanotaan ei ole lapsia eikä koiraa. Totuus on se että vauva on just se mitä me halutaan.
Toivottavasti joskus!